Institut Milà i Fontanals | Vilafranca del Penedès

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Lliurament de distincions als estudiants amb millors resultats de Selectivitat

El passat 21 de juliol a la tarda va tenir lloc, a l’Auditori de Barcelona, l’acte de lliurament de Distincions de les proves d’accés a la universitat, per part del conseller d’Economia i Coneixement, per aquells alumnes que en les conegudes com a PAU (Proves d’Accés a la Universitat) han obtingut aquest curs 2013-2014 una qualificació igual o superior a 9.
Com ja comentàvem fa unes setmanes, l’Institut Milà i Fontanals ha comptat aquest curs amb una alumna premiada pel seu resultat de 9,5 en aquestes proves, la Martina Navarro Benítez, del Batxillerat Científic, que li ha permès quedar en la 25a posició d’entre els estudiants amb millors resultats a la Selectivitat a Catalunya.

 


L’alumna premiada, juntament amb part de la seva família; la cap del Departament de Ciències del centre, Isabel Cabrera; i el Director, Pere Martí; van assistir a l’acte que, com no podria ser d’una altra manera, és una bona experiència.

 

Jaouad Hssini, alumne de 3r d'ESO, segon en 1.500 obstacles al campionat estatal

L’atleta Jaouad Hssini, de l’Esportiu Penedès, va obtenir el passat cap de setmana la medalla de plata al campionat estatal cadet de 1.500 metres obstacles i, a més, va pulveritzar el rècord de Catalunya de la categoria de tots els temps, deixant-lo en 4’ 22’’ 67 centèsimes. De fet, Hssini ja hi arribava com a flamant campió de Catalunya de la disciplina i en un gran moment de forma.


Hssini va fer una cursa molt valenta, a un ritme elèctric que el va situar molt a prop del triomf. Una victòria que tenia a tocar, però es va precipitar en el seu atac i va ser superat en el darrer instant per un corredor aragonès. La marca del penedesenc era la millor marca espanyola de la història. Va ser a l’estadi d’atletisme de Huelva, on hi competien els atletes nascuts als anys 1999 i 2000 que prèviament haguessin assolit la marca mínima que imposa la federació estatal d’atletisme.

Xerrada informativa Batxillerat

Per raons d’espai hem hagut de canviar la data i ubicació de la reunió de famílies de 1r de Batxillerat al dia 15 de juliol a les 18 hores de la tarda. La xerrada es durà a terme a l’auditori del Vinseum. Us hi esperem.

Disculpeu les molèsties,

L’Equip Directiu

Exàmens extraordinaris ESO i 1r de Batxillerat de setembre de 2014

Com cada curs l'últim dia de classes es van lliurar les qualificacions i en la tutoria es va informar els alumnes de les matèries no superades, així com els deures i les activitats de recuperació. Durant aquests dies hem establert el calendari de les proves per tal que no es solapin. Recorda planificar bé les tasques que has de dur a terme i les hores d'estudi que has de dedicar per superar les matèries pendents!

Calendari dels exàmens extraordinaris d'ESO i 1r de Batxillerat del setembre de 2014

Pàgina 1 de 3

Bàner
Institut Milà i Fontanals