Institut Milà i Fontanals | Vilafranca del Penedès

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Debat polític 2014

Les associacions d’estudiants dels tres instituts públics vilafranquins amb el suport del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès van organitzar un debat polític entre parlamentaris dels diferents partits polítics a l'Auditori Municipal de Vilafranca el passat dia 4 d'abril de les 11 a dos quarts d'una. Els temes que s’hi van tractar van ser: l’educació, la consulta del 9 de novembre i el present i futur dels joves i la cultura (popular, musical, audiovisual, etc.).

 

Jornades esportives 2014

Dins del marc de les Jornades Culturals del Milà i Fontanals, es duen a terme cada any les Jornades Esportives, on l’alumnat del centre participa durant el dia de Sant Jordi, en competicions de diferents esports a la zona esportiva municipal de Vilafranca. Concretament es practica futbol 7, bàsquet i voleibol, en equips tant masculins, femenins i mixtes.


L’objectiu principal d’aquestes jornades és la que l’alumnat gaudeixi de l’esport i pugui també relacionar-se amb harmonia amb altres companys i companyes d’altres cursos. Aquest any s’han inscrit un total de 33 equips. Podeu consultar l'horari dels partits, en el següent document.

 

Visita cultural a Berlin 2014

A través de l'optativa d'alemany a primer de Batxillerat, s'organitza un viatge a Alemanya a final de curs, per tal de conèixer la cultura alemanya i que els alumnes tinguin la possibilitat de practicar el que han après durant l'any. Habitualment, es tracta d'un intercanvi amb estudiants d'un institut d'Alemanya, on els nostres alumnes van a casa d'estudiants alemanys i tenen contacte directe amb famílies de parla alemanya.

 

Aquest curs 2013-2014, però, en lloc de l'intercanvi s'organitza un viatge cultural a Berlín, on els alumnes podran conèixer la història de la capital alemanya i del país en general.

 

Bàner
Institut Milà i Fontanals