Institut Milà i Fontanals | Vilafranca del Penedès

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Espectacle de final de curs Batxillerat d'arts escèniques i musical

Aquest proper divendres 22 de maig a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc l’habitual espectacle que cada final de curs ofereix l’alumnat de Batxillerat d’Arts Escèniques i Musical de l’institut Milà i Fontanals. En aquesta ocasió l’acte es dividirà en dues parts amb la participació activa d’alumnes de primer i de segon de batxillerat. A la primera es representarà l’esquetx teatral titulat “El manicomi i les boges de la coral” a càrrec d’alumnes de 2n A. que interpreten l’obra i que també han tingut cura de la part musical. Després l’alumnat de 1r. B estrenarà el muntatge titulat “Ho veus?” que han creat conjuntament i que gira al voltant de les sorpreses que envolten una posada en escena dramàtica.  A la segona part, més musical, es farà un recorregut per la història de la música, des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat amb la interpretació de divuit fragments musicals a través de diferents instruments com la trompeta, el violí, la guitarra, el baix, l’acordió i la bateria.  En aquesta part actuarà un combo instrumental que ja es va donar a conèixer el passat 24 d’abril al mateix auditori de Vilafranca davant de l’alumnat de tot el centre en ocasió de la Setmana Cultural .

L’equip de professors que ha dirigit les diferents actuacions està format per l’Anna Garriga en la part teatral i el Mateu Cànaves i l’Assumpta Fernández en la part musical. Des de l’INS Milà i Fontanals us esperem a tots i a totes!

Toni Arrufat guanya el premi de disseny

Dimarts dia 19 de maig en Toni Arrufat va rebre el primer premi del concurs de cartells de la cursa d'orientació Lluís Barrera. El premi, dotat de 100 euros, va ser lliurat pel director de l'Escola d'Art Arsenal en el transcurs de la roda de premsa que es va dur a terme a Cal Noi Noi. La Montse Marí, cap del Departament de Visual i Plàstica del Milà, va subratllar la qualitat dels treballs presentats i va destacar que enguany, malgrat el concurs estava obert a tot el públic, novament un alumne del Milà aconseguia el guardó gràcies a la votació del públic que va visitar l'exposició dels treballs seleccionats. Per la seva part en Toni va explicar el procés creatiu que el va portar a realitzar el disseny de l'obra.

 

Alumnes del Milà d'intercanvi a Alemanya

La setmana del 4 al 10 de maig alguns alumnes de 3r i 4t d'ESO, estudiants d'alemany, van anar juntament amb les professores Susana Ledesma i Lídia Dolcet a Bühl per tal de participar en l'intercanvi que cada any fem amb el 'Gymnasium' de la població agermanada amb Vilafranca del Penedès. L'experiència va ser molt gratificant i entre classes i visites culturals, els dos grups d'alumnes van practicar l'alemany, l'anglès i l'espanyol. Ara mateix es preparen les activitats per la visita dels alumnes de Bühl el mes d'octubre.

Alumnes de Batxillerat del Milà a la 13a Jornada de l'Emprenedoria

El passat 13 de maig un grup d'alumnes de primer de batxillerat, acompanyats pels professors Julio Massé i Dolors Bertran, van participar en la tretzena jornada de l'emprenedoria lligada a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès. Un cop realitzades les proves van resultar finalistes la Raquel Soler de 1r. E  en el concurs Creajove per a la idea més creativa i la Mariona Ruiz i la Sarah Regener de 2nC. per a les idees més creatives en el camp social.

Pàgina 1 de 2

Bàner
Institut Milà i Fontanals