Institut Milà i Fontanals | Vilafranca del Penedès

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Exposició participativa de treballs d'alumnes del Milà

Dimecres passat es va inaugurar l'exposició de treballs seleccionats en el Concurs de disseny del cartell de la Cursa d'Orientació Lluís Barrera que enguany es celebrarà el diumenge dia 7 de juny. Els treballs exposats han sigut seleccionats per un jurat format per Montserrat Marí, cap de Departament de Visual i Plàstica de l'Institut Milà i Fontanals i Albert Abella, director de l'Escola Municipal d'Art Arsenal.

El públic que s'apropi a Cal Noi-Noi abans del dia 13 de maig podrà votar els treballs seleccionats, entre els quals n'hi ha cinc d'alumnes del Milà. El cartell més votat de cada categoria obtindrà el primer premi i constituirà la imatge de la cursa d'enguany.

Visita del Batxiller Humanístic a Tarragona

El passat dia 20 d’Abril, els alumnes del Batxillerat humanístic i social-humanístic, acompanyats per les professores Àngela Jordà i Montserrat Llarena,  vam assistir a la representació de dues obres clàssiques a Tarragona, la comèdia Càsina de Plaute i la tragèdia Les troianes d’Eurípides.

Abans de gaudir d’aquestes dues grans obres, vam tenir l’oportunitat de visitar les restes de l’amfiteatre de l’antiga Tàrraco , el circ , la muralla, el fòrum i altres monuments de la ciutat. La visita es podria resumir com un apropament a l’antiga vida de l’època romana al nostre territori i una oportunitat d’haver vist en rigorós directe les representacions de dues obres treballades a classe.

Premiats Sant Jordi 2015

Bon paper dels nostre alumnes de 3r d'ESO al Picalletres televisiu

El passat dimarts 28 d'abril alumnes de 3r. d'ESO del nostre centre van participar un cop més en el concurs "Picalletres", enguany amb els centres educatius de Sant Josep i de Sant Ramon de Vilafranca.
Com que a petició de l'organització el resultat del concurs no es pot fer encara públic, només podem avançar que van fer un bon paper. Fa més d'un mes alumnes de segon d'ESO també van participar en el concurs però en la modalitat televisiva. Es tracta d'un concurs que organitza la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i que a l'alumnat de secundària els exigeix una combinació perfecta entre el domini de la llengua catalana  i l'habilitat de desxifrar-la mentalment.

Pàgina 1 de 2

Bàner
Institut Milà i Fontanals