Institut Milà i Fontanals | Vilafranca del Penedès

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Felicitació optativa de Batxillerat Vídeo digital

Els alumnes de l'optativa Vídeo i revista de 1r de Batxillerat et feliciten el Nadal amb aquestes imatges són fotos de llum fetes amb Bulb (llarga exposició i diafragma tancat a 24). Molt bon Nadal i bona entrada d'any!

 

Les nadales del Milà 2014

Cansats de sentir les nadales de sempre?
Els alumnes de 1r de Batxillerat de Reforç d'anglès (RIA) han escrit i composades les següents quatre cançons en grups de quatre i cinc. La classe ha comptat amb l'inestimable ajuda i assessorament musical del nostre ex-alumne del Milà David Vallés que a més a més ha realitzat la gravació i l'edició de les cançons. Mil gràcies David!
També hem comptat amb l'acompanyament de les fantàstiques veus de les nostres noies del 2n de Batxillerat musical i amb la participació de 3 alumnes de 1r de Batxillerat musical: Alex Reina (percussió), Arnau Moldes (beatbox) i Joan Nin (beatbox).
Ens agradaria saber quina és la vostra nadala favorita i perquè, animeu-vos i envieu les vostres impressions al següent mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Bon Nadal a tots!

Mission Christmas:

https://soundcloud.com/milaifontanals/mission-christmas

Oh holy day, Christmas day:

https://soundcloud.com/milaifontanals/oh-holy-day-christmas

Snow is falling:

https://soundcloud.com/milaifontanals/snow-is-falling

They dance all night:

https://soundcloud.com/milaifontanals/they-dance-all-night

Trobada amb l'escriptora Maria Carme Roca

El passat dimecres 10 de desembre un grup d'alumnes de 3r. d'ESO, que acaben de llegir la novel·la juvenil "Nits de cel obert" van fer una trobada amb l'autora, la Maria Carme Roca, al Barri Gòtic de Barcelona, escenari on té lloc la trama. Entre altres sorpreses l'escriptora i historiadora els va guiar a través d'una ruta per la Barcelona romana i medieval fins a la casa on se situa la novel·la, on va tenir lloc un col·loqui sobre la història del llibre i on va signar exemplars de la novel·la a tot l'alumnat. Aquesta activitat, que és el tercer cop que té lloc per als alumnes vilafranquins, s'emmarca en la programació de sortides proposades pel Departament de Llengua Catalana.