Institut Milà i Fontanals | Vilafranca del Penedès

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Jaouad Hssini, alumne de 3r d'ESO, segon en 1.500 obstacles al campionat estatal

L’atleta Jaouad Hssini, de l’Esportiu Penedès, va obtenir el passat cap de setmana la medalla de plata al campionat estatal cadet de 1.500 metres obstacles i, a més, va pulveritzar el rècord de Catalunya de la categoria de tots els temps, deixant-lo en 4’ 22’’ 67 centèsimes. De fet, Hssini ja hi arribava com a flamant campió de Catalunya de la disciplina i en un gran moment de forma.


Hssini va fer una cursa molt valenta, a un ritme elèctric que el va situar molt a prop del triomf. Una victòria que tenia a tocar, però es va precipitar en el seu atac i va ser superat en el darrer instant per un corredor aragonès. La marca del penedesenc era la millor marca espanyola de la història. Va ser a l’estadi d’atletisme de Huelva, on hi competien els atletes nascuts als anys 1999 i 2000 que prèviament haguessin assolit la marca mínima que imposa la federació estatal d’atletisme.

Martina Navarro, alumna del Batxillerat Científic, 25a de Catalunya a la Selectivitat 2014

Fa unes setmanes es van portar a terme les proves de Selectivitat 2014, on milers d’estudiants d’arreu de Catalunya s’examinen en uns dies plens de nervis i moltes hores d’estudi a sobre.

La Martina Navarro Benítez, estudiant del Batxillerat Científic al nostre centre, i almuna del Milà des de 1r d’ESO, ha obtingut la nota més alta en les proves de Selectivitat de la nostra comarca, un 9.5. Aquesta qualificació la situa en la 25a posició de Catalunya en el rànquing que es fa entre tots els estudiants catalans que treuen una puntuació superior a 9 a les Proves d’Accés a la Universitat.

A més a més, aquest resultat li ha permès aconseguir una de les prestigioses beques que patrocina la Fundació “La Caixa” amb el programa Leading Program, de Business Experience. D’aquesta manera tindrà l’oportunitat de conèixer empreses de primer nivell a Catalunya, com ara el Parc de Recerca Biomèdica,  l’empresa Damm i el CAR (Centre d’Alt Rendiment) i poder participar en masterclass amb els seus directius.

Pel que fa als futurs estudis, la Martina vol estudiar Ciències Biomèdiques, així que només podem desitjar-li que gaudeixi molt d’aquesta nova etapa de la seva vida.

Xerrada informativa Batxillerat

Per raons d’espai hem hagut de canviar la data i ubicació de la reunió de famílies de 1r de Batxillerat al dia 15 de juliol a les 18 hores de la tarda. La xerrada es durà a terme a l’auditori del Vinseum. Us hi esperem.

Disculpeu les molèsties,

L’Equip Directiu

Exàmens extraordinaris ESO i 1r de Batxillerat de setembre de 2014

Com cada curs l'últim dia de classes es van lliurar les qualificacions i en la tutoria es va informar els alumnes de les matèries no superades, així com els deures i les activitats de recuperació. Durant aquests dies hem establert el calendari de les proves per tal que no es solapin. Recorda planificar bé les tasques que has de dur a terme i les hores d'estudi que has de dedicar per superar les matèries pendents!

Calendari dels exàmens extraordinaris d'ESO i 1r de Batxillerat del setembre de 2014

Pàgina 1 de 3

Bàner
Institut Milà i Fontanals