Institut Milà i Fontanals | Vilafranca del Penedès

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Classes d'arts marcials i de zumba

Benvolgudes famílies,

Els dies 17 i 21 d’octubre de 16 a 17 hores es fan sessions gratuïtes d’Arts Marcials, Bàsquet i Zumba al Pavelló de la Gamba. Les Arts Marcials i el Bàsquet és per als alumnes associats a  l’AMPA i al Zumba s’hi poden apuntar també el pares associats al l’AMPA del centre.

Desitgem que alguna d’aquestes activitats us puguin interessar. Animeu-vos a fer esport!

AMPA del Milà i Fontanals

Menjo i no contamino

Aquest curs escolar volem iniciar un projecte interdisciplinari al Milà i Fontanals, per tal de conscienciar al nostre alumnat de la necessitat de gestionar els residus i de millorar el nostre entorn, en la mida en que cadascú de nosaltres pugui aportar. Una de les primeres actuacions a nivell d’aquest projecte seria fer una campanya de sensibilització per prendre consciència de la gran quantitat de residus que generem i del cost que té per a nosaltres i pel planeta, i com això es veu reflectit en el nostre àmbit quotidià. El nostre pati n’és un exemple (com podeu comprovar en les fotografies) i per això volem engegar la iniciativa: “Menjo i no contamino”. Esperem que les fotos del nostre pati al final de curs siguin diferents a aquestes.


 


Un dia entre cavalls

El passat 6 d’octubre, dotze alumnes de l’institut, acompanyats per diversos professors i professores, van desplaçar-se fins al Centre Lubary de Can Paixano, un veïnat del municipi de Mediona (l’Alt Penedès) a tocar de la Torre de Claramunt (l’Anoia), per realitzar diverses activitats d’equinoteràpia amb diferents cavalls. Es tracta d’un alumnat adscrit a diferents nivells educatius del centre que forma també part de l’USEE (Unitat de Suport a l'Educació Especial) amb un assessorament continu per part de diferents psicopedagogs. La sortida, que és ja habitual a l’inici de cada curs escolar i que va estar subvencionada per l’AMPA de l'institut, ha estat valorada molt positivament pels organitzadors, sobretot per la interacció positiva que es produeix cada vegada entre l’alumnat i els cavalls i per l’emoció que comporta als joves aquesta experiència.

Una exalumna del Batxillerat Musical a l’Oh, Happy Day!

La Mònica Llurba Vicente, una jove vilafranquina de vint-i-un anys que en fa quatre que va acabar el Batxillerat Musical al nostre institut, és una de les participants en el concurs musical que emet TV3 cada dissabte a la nit en què nou grups corals i vocals d’arreu de Catalunya interpreten cançons per convèncer el jurat del programa i guanyar el concurs.

 

 


Després d’estudiar al Milà la Mònica va entrar primer a La Casona, un centre de formació d’actors de Barcelona, i després a l’Escola de Dansa, Teatre i Musical Memory, també de la capital catalana, on el febrer de l’any 2012 va néixer el que primer es va anomenar “Cor Memory” i després “Amarcord”, grup coral format per una quinzena de joves cantaires que participa en el concurs televisiu.

Sota la direcció de Carme Sánchez (cantant) i Marc Sambola (compositor i director musical), aquesta formació neix amb la intenció de crear un projecte diferent i alternatiu als cors convencionals del territori català i es presenta com un cor professional dins el territori nacional.

A part de la Mònica Llurba també hi participa una altra penedesenca, la Júlia Díaz, nascuda a La Múnia. Un cop escollides per a participar a l’Oh Happy Day, les dues, que ara viuen a Barcelona, han hagut de desvincular-se de les entitats on es trobaven per dedicar-se plenament a l’Amarcord, una formació que es presenta així : “Som 3D: dinàmics, divertits i diferents. Ens agraden els reptes i sentim amor absolut pel que fem. Som uns vertaders apassionats de la música, la nostra vida!” Des de l’INS Milà i Fontanals els desitgem tota la sort del món!

 

Pàgina 1 de 2

Bàner
Institut Milà i Fontanals